شرکت کیان سازه بنوار به این نتیجه و اعتقاد عملی رسیده است که:
تولید، انتقال و انتشار دانش و فناوری در بخش تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی جنبه جهانی به خود گرفته است و با توجه به ماهیت سیال علم و فناوری، کسب و کاری موفق است که اقدامات و فعالیت های خود را همراه، همگام و همساز با تغییرات و نوآوری های بسیار سریع این حوزه سازد.
ظهور دانش و فناوری های نوین باعث ظهور رقبای جدید در بازار تولید کنندگان و مصرف کنندگان تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی شده است، ضمن اینکه رقبای قدیمی را نیز از طریق تجهیز به فناوری های جدید قوی ترکرده است. بنابراین گریز و گزیری جز مجهز شدن به بینش، نگرش، روش و فناوری های نوین در این حوزه نیست. تبعاً افزایش فروش، افزایش سهم بازار ملی و بین المللی، پیشرو و رهبر بودن و نهایتاً ماندگاری موثر، از اهداف متعالی شرکت کیان سازه بنوار است.
لازم به ذکر است تصویب قانون «حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات» در سال 1389 و متعاقب آن تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در سال ۱۴۰۱, که برای حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان در سالهای اخیر تصویب و در حال اجرا هستند، بستر بسیار موثری را برای تحقق مولفه های اقتصاد دانش بنیان در کشور فراهم کرده اند. از میان صدها هزار شرکت ایرانی، 6572 شرکت به عنوان دانش بنیان نوپا، 603 شرکت به عنوان دانش بنیان فناور و 1766 شرکت به عنوان دانش بنیان نوآور توسط کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری که نمایندگان وزارتخانهها و دستگاههای مرتبط و نمایندگان بخش خصوصی در آن عضو هستند، مورد تائید قرار گرفته اند.
اما کیان سازه بنوار اعتقاد دارد تحقق اهداف فوق مستلزم:
• نوآوری در بینش و نگرش
• نوآوری در شیوه مدیریتی
• نوآوری در منابع انسانی
• نوآوری در فرایند مالی
• نوآوری در فرایند بازاریابی
• نوآوری در روابط بین المللی
است و نیاز است مرکزی در درون شرکت، به دور از روال و رویه های اداری و مشکلات شرکتداری که همه مدیران و پرسنل صفی و ستادی درگیر روزمرگی آنها هستند، طی یک فرایند مدرن، مستقلاً ، مشخصاً و دائماً دانش و روش نوین را به همه واحدها و لایه های شرکت تزریق کند. این مرکز در شرکت کیان سازه ، همان ” اینوپی” است.